Stefaan Degand en Happiness doen mee aan Tournée Minérale

Stefaan Degand en Happiness doen mee aan Tournée Minérale

Kan je een spotje inlezen voor Tournée Minérale en zelf niet meedoen? Eigenlijk niet. Daarom engageert Stefaan Degand, de acteur die de spotjes inleest, zich om in februari geen druppel alcohol te drinken. En dat is meteen ook de insteek van de radiocampagne. Gedurende heel februari zal Stefaan geregeld te horen zijn op je radio, met updates over z’n eigen deelname en tips voor luisteraars die meedoen.

Degand heeft ook z’n eigen team aangemaakt op de website van Tournée Minérale. Wie wil, kan zich nog aansluiten bij ‘Team Stefaan’ op tourneeminerale.be.

Focus op radio

Tournée Minérale zet sterk in op radio dit jaar. Vanaf deze week tot eind februari zal elke donderdag en vrijdag een nieuw spotje airen. In Wallonië worden de spotjes ingelezen door Thomas Gunzig.

Tournée Minérale is een initiatief van Stichting tegen Kanker en de Druglijn waarbij je de uitdaging aangaat om een volledige maand geen alcohol te drinken. Vorig jaar deed maar liefst 18% van de Belgen mee aan Tournée Minérale. Hopelijk wordt dat aantal met de derde editie nog overtroffen.

Gezondheid!