Happiness & DVV Verzekeringen geven cyclocross meer energie

Happiness & DVV Verzekeringen geven cyclocross meer energie

DVV Verzekeringen geeft samen met Happiness aan iedereen de kans om zijn of haar favoriete veldrijder aan te moedigen. Hoe? Door ze letterlijk meer energie te geven voor de aanvang van de wedstrijd met gepersonaliseerde pasta.

 

DVV Verzekeringen is het verzekeringsmerk dat, dankzij zijn netwerk van meer dan 300 consulenten, dichtbij de mensen staat. Om die reden kiezen ze er voor om jaarlijks de terugkerende hoofdsponsor van de DVV Verzekeringen Cyclocross te zijn.

 

Happiness werd gevraagd een campagne uit te denken om dit sponsorship te versterken. Hoe kan je als de koersfan via DVV nog dichter bij je held geraken? Door hem of haar op een heel persoonlijke manier energie te geven.

Het is algemeen geweten dat sporters halen veel energie uit de koolhydraten die in pasta zit. Daarom geeft DVV iedereen de kans om pastasupporter te worden. Op de site www.pastasupport.be kan je een foto van jezelf nemen, die omgezet wordt in jouw eigen pasta-hoofd. 

 

Jouw pasta-hoofd belandt op het bord van jouw favoriete renner, en met die energie help je hem winnen. Door pastasupporter te worden maak je ook zelf, elke veldrit opnieuw, kans op een gepersonaliseerde doos pasta van jezelf. 

 

De social media campagne loopt tot het einde van het cyclocross-seizoen en zal ondersteund worden met allerlei social content, waaronder filmpjes met Wout van Aert, Sophie de Boer en Laurens Sweeck, die iedereen oproept om mee te doen met de campagne door hen energie te geven. 

 

De campagne start op 1 november 2018 met de Koppenbergcross in Oudenaarde en eindigt op 9 februari 2019 met de Krawatencross in Lille.

 

CREDIT LIST PASTASUPPORT

Client: DVV Verzekeringen

Contacts Client: Caroline Lambert, Thierry Constant, Roger Goossens, Wesley Danckaerts, Noémie Deforseau

Agency: Happiness Brussels 

CEO & Strategic Director: Karen Corrigan 

Chief Creative Officer: Geoffrey Hantson

CD: Katrien Bottez

Creative Content Director: Barbara Dzikanowice 

Creation: Toon Vanpoucke, Morgane Choppinet

Copywriter FR: Alice Amant 

Copywriter NL: Iris Nuyts

Graphic Design: Dries Lauwers, Caroline Ray, Emilie Wauthelet 

Group Account Director: Hans Smets

Account Manager: Julie Hendrickx         

Agency Producer: Bart Vandemaele

Motion designer: Karlien Huygels 

Content maker: Lisa Gadeyne, Sumi Arcos Mina 

Strategic Director: Eline Goethals

Strategic Planner: Wesley Roeland

Digital Production: Bliss Interactive

Digital Project Manager: Kris Van Wallendael