HAPPINESS & DVV VERZEKEREN NU OOK HERINNERINGEN.

HAPPINESS & DVV VERZEKEREN NU OOK HERINNERINGEN.

Herinner jij je nog levendig het huis waar je bent opgegroeid? De geuren, de kleuren, de kamers...? Passeer je er soms om al die herinneringen te herbeleven?

Dat is normaal, want een huis is niet zomaar een hoop stenen. Elk huis is een thuis vol herinneringen. Zoals een woonkamer, waar kinderen leerden stappen. Een zolder, waar er urenlang verstoppertje werd gespeeld, of een slaapkamer, waar de oudste uit het raam kroop om stiekem uit te gaan.

 

Al die herinneringen zou je graag voor altijd willen bewaren. Wel, dat kan nu, want DVV gaat jouw herinneringen verzekeren. Hoe? Je kan een virtuele scan winnen van je eigen huis. Zo kun je virtueel door je huis wandelen, wanneer je maar wilt. Zelfs als je bent verhuisd en er niet meer woont kun je blijven herinneringen ophalen. En dat voor altijd. Want je thuis wordt bewaard op een online plek die alleen jij of jouw familie kunnen bekijken, in virtual reality.

                                                        

Hoe meedoen? Ga naar www.herinneringenverzekerd.be en deel er de leukste, mooiste of emotioneelste herinneringen die van jouw huis een echte thuis gemaakt hebben. De beste verhalen maken kans op één van de (maar liefst) 28 virtuele scans die DVV weggeeft. Sta je op het punt om aan een nieuw avontuur te beginnen, met verbouwing of verhuizing? Verzeker dan zéker je herinneringen! Je huis én je thuis verzekerd, door de Cocoon woonverzekering én de virtual scan van DVV Verzekeringen!